Ορθοδοντικός Κωνσταντίνος Τσουμής

Αγγελάκη 39
546 21 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο 2310 284.983
Κινητό τηλέφωνο 6974 96.23.80

%63%74%73%6F%75%6D%69%73%40%79%61%68%6F%6F%2E%63%6F%6D

Στην αρχή

Σχόλια Ασθενών


Παρακάτω μπορείτε να προσθέσετε σχόλια (θετικά και αρνητικά) από την ορθοδοντική θεραπεία στο ιατρείο του κ. Κωνσταντίνου Τσουμή.

Θα βοηθούσε νέους ασθενείς η περιγραφή της ορθοδοντικής εμπειρίας σας. Εξωστοματικό, σιδεράκια μεταλλικά, διάφανα, γλωσσικά, διάρκεια θεραπείας, ενόχληση, νάρθηκες, ιατρείο, είναι θέματα που ζητούν σχολιασμό.


6-10 Από 43

Υποβολή νέου σχολίου

Υρώ Από Πυλαία έγραψε την 10.1.2019 16:09

Χάρη στον κ. Τσουμή και τους συνεργάτες του, τώρα έχω ένα λαμπερό χαμόγελο. Ευχαριστώ πολύ!

Μαρία Τζήλια Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 3.1.2019 14:52

Πλέον εχω ενα λαμπερό χαμόγελο. Ευχαριστω!

Σουζάνα Ισαακίδου Από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ έγραψε την 1.1.2019 22:46

Ο κ. Τσουμής παρακολούθησε τα δύο κορίτσια μου, με συνέπεια, επαγγελματισμό, με χιούμορ και απόλυτη ψυχραιμία! Είναι εξαιρετικός γιατρός και επαγγελματίας, συνεπής στα ραντεβού του και επίσης στο χρονοδιάγραμμα που μας έθεσε εξαρχής.Τα στάδια της ορθοδοντικής θεραπείας ακολουθήθηκαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, όπου χρειάστηκαν μικροαποκλίσεις έγιναν σωστά και το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις είναι εξαιρετικό! Οι δύο θεραπείες δεν έγιναν ταυτόχρονα, αλλά αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη, τον ξαναεπιλέξαμε επειδή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και για τη δεύτερη κόρη μας!

Επίσης συνεχίζει την παρακολούθηση και μετά το τέλος της θεραπείας σε ότι χρειάζεται, ώστε να νιώθουμε την ασφάλεια ότι το καλό αποτέλεσμα θα είναι σταθερό και μη αναστρέψιμο καθώς τα παιδιά είναι κάτω των 18 ετών.
Σημαντική ήταν και η ζεστή συνεργασία που είχαμε με τη βοηθό του την Αργυρώ! Ευχαριστούμε γιατρέ!

Μαρία Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 8.11.2018 20:29

Γεια σας με λένε Πασχαλίδου Μαρία. Όταν πρωτοπήγα στον κ. Τσουμή μου είπε ότι πρέπει να βάλω σιδεράκια. Ήμουν φοβισμένη αλλά και ανήσυχη για την όλη διαδικασία. Καθώς περνούσε ο καιρός ήμουν πιο χαλαρή και άνετη. Έφτασε λοιπόν η μέρα που έβγαλα τα σιδεράκια και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και αυτο οφείλεται στον ορθοδοντικό μου , κ. Τσουμή. Εάν έχετε κάποιο οδοντικό πρόβλημα σας προτείνω να ξεκινήσετε κι εσείς αυτή τη διαδικασία.

Χατζακος Κωνσταντινος έγραψε την 30.8.2018 19:55

Ειμαι 18 χρονων και σημερα εβγαλα τα σιδερακια μου μετα απο δυο χρονια.Αποφασισα να βαλω μεταλλικα σιδερακια και πανω και κατω διοτι τα δοντια μου ειχαν κενα εδω και εκει και λαθος προσανατολισμο.Αφου τα εβαλα μου κακοφανικε στην αρχη αλλα μετα σιγα σιγα συνηθισα καθως οι ενοχλησεις λιγοστευαν.Αφου εβγαλα τα κατω γυρω στο πρωτο χρονο τα πραγματα εγιναν πιο απλα και ευκολα.Ως αποτελεσμα της υπομονης μου αυτα τα δυο χρονια ανταμειφθηκα με ενα απιστευτο χαμογελο που δεν μπορουσα να φανταστω πως θα εχω. Ιδιαιτερα με εξεπληξε η εξελιξη των δοντιων απο τις αρχικες φωτογραφιες της οδοντοστοιχιας μου που προηγηθηκαν της θεραπειας συγριτικα με τωρα.Χαρη στη δεξιοτεχνια και τις γνωσεις του Κ.Τσουμι και στους απιστευτους βοηθους του επιτευχθηκε αυτη η ολοκληρωτικη μεταμορφωση.Πραγματικα σας ευχαριστω

Υποβολή νέου σχολίου

6-10 Από 43