Ορθοδοντικός Κωνσταντίνος Τσουμής

Αγγελάκη 39
546 21 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο 2310 284.983
Κινητό τηλέφωνο 6974 96.23.80

%63%74%73%6F%75%6D%69%73%40%79%61%68%6F%6F%2E%63%6F%6D

Στην αρχή

Σχόλια Ασθενών


Παρακάτω μπορείτε να προσθέσετε σχόλια (θετικά και αρνητικά) από την ορθοδοντική θεραπεία στο ιατρείο του κ. Κωνσταντίνου Τσουμή.

Θα βοηθούσε νέους ασθενείς η περιγραφή της ορθοδοντικής εμπειρίας σας. Εξωστοματικό, σιδεράκια μεταλλικά, διάφανα, γλωσσικά, διάρκεια θεραπείας, ενόχληση, νάρθηκες, ιατρείο, είναι θέματα που ζητούν σχολιασμό.


16-20 Από 43

Υποβολή νέου σχολίου

Τάσος Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 4.4.2018 11:58

Ονομάζομαι Τάσος και είμαι 20 ετών. Η απόφαση να βάλω σιδεράκια στα 20 δεν ήταν εύκολη, καθώς θεωρούσα τον εαυτό μου μεγάλο για κάτι τέτοιο. Σε θέματα υγείας όμως δεν υπάρχουν ντροπές. Το πρόβλημά μου δεν ήταν πολύ μεγάλο ή πολύ σοβαρό, αλλά αρκετό ώστε να ντρέπομαι να χαμογελάω. Μπορεί η διαδικασία να φαίνεται κουραστική και χρονοβόρα κάποιες φορές, αλλά πιστεύω πως το αποτέλεσμα αξίζει το κόπο.

Λίλιαν Παπαδοπούλου Από Θεσσαλονικη έγραψε την 23.12.2017 15:54

Ονομάζομαι Λίλιαν και είμαι 17ετών. Το πρόβλημα που είχα στα δόντια μου δεν ήταν και τόσο μεγάλο,όμως ήταν αρκετό ώστε να ντρέπομαι να χαμογελάσω.Στην ηλικία των 10 ετών ο κυνόδοντας απο την άνω γνάθου κατέβηκε και σιγά σιγά άρχισε να σπρώχνει τα υπόλοιπα δόντια.Παράλληλα παρουσίασα ένα μικρό πρόβλημα στη κάτω γνάθο .
Πρίν απο 10 μήνες άκουσα πολύ καλά λόγια για τον κ. Τσουμή και έτσι αποφάσισα να κάνω την θεραπεία μου σ αυτόν .Στην αρχή μου εξήγησε αναλυτικά για την διαδικασία που θα ακολουθούσα και στο επόμενο ραντεβού έβαλα από πάνω μεταλλικά σιδεράκια. Μετα απο λίγες μήνες έβαλα και κάτω.
Τώρα φοράω μασελακι ενώ στη κάτω γνάθου έχω ένα ειδικό σύρμα για να μην ξανάστραβοσουν .Πλέον έχω ολοισια δόντια και μπορώ ξανά να χαμογελάσω.
Συνιστώ τον κ.Τσουμή!!
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Ναταλία Ορφανίδου Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 1.11.2017 23:59

Αποφάσισα να ακολουθήσω ορθοδοντική θεραπεία στα 30 μου χρόνια για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Ομολογουμένως ήταν μια μεγάλη απόφαση που την πήρα έπειτα απο πολύ σκέψη καθώς είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ την πρώτη φορά (ως μαθήτρια λυκείου) με σιδεράκια και εξωστοματικό μηχανισμό. Παρόλη την ταλαιπωρία όμως τα δόντια μου άρχισαν με τον καιρό να επανέρχονται σιγά-σιγά στην αρχική τους κατάσταση κάνοντας εμφανές το πρόβλημα.
Άκουσα πολύ καλά λόγια για τον κ. Τσουμή μέσω του οδοντιάτρου μου, ο οποίος μου τον σύστησε χωρίς δεύτερη σκέψη και έτσι αποφάσισα να κάνω δεύτερη θεραπεία.
Έβαλα μεταλλικά σιδεράκια απο την εσωτερική πλευρά της άνω γνάθου τα οποία κράτησα για 5 περίπου μήνες και στη συνέχεια με μασελάκι. Η θεραπεία σε γενικές γραμμές δεν ήταν ιδιαίτερα επίπονη, δεν φαινόταν προς τα έξω οτι είχα σιδεράκια και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Πλέον τα δόντια μου είναι ολόισια και συγκρατούνται προς το παρόν με ειδικό σύρμα.
Θα συνιστούσα και εγώ τον κ. Τσουμή ανεπιφύλακτα για τον άψογο επαγγελματισμό του.

Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Μαγδαληνή Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 14.10.2017 13:11

Τα δόντια δεν είναι εύκολη υπόθεση, χρειάζονται φροντίδα. Πρέπει λοιπόν να έχουν και την σωστή θέση. Γι' αυτό τον λόγο και εγώ πριν 1 χρόνο(και 1-2 μήνες) περίπου χρειάστηκε να βάλω σιδεράκια. Πρώτα έβαλα έναν μηχανισμό για να ανοίξει η πάνω γνάθος και μαζί μ αυτόν φορούσα και εξωστοματικό. Στην συνέχεια έβαλα σιδεράκια πάνω και κάτω. Τώρα που τα έβγαλα πρέπει για ένα διάστημα να φοράω ένα μασελάκι για να μην στραβώσουν ξανά. Η όλη διαδικασία ήταν καλύτερη απ' ότι περίμενα αλλά δεν είναι και ότι ευκολότερο έχω κάνει στην ζωή μου. Δυο είναι οι λέξεις κλειδιά συνήθεια και υπομονή. Κάντε υπομονή και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την δουλειά του Κ.Τσουμή και τον ευχαριστώ πολύ, το ίδιο και την γλυκύτατη βοηθό του που με 'καναν να νιώθω άνετα και να μην έχω άγχος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!

Ειρήνη Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 13.10.2017 18:48

Μου είναι δύσκολο να εκφράσω σε λίγες προτάσεις τις εντυπώσεις μου για τον εξαίρετο οδοντίατρο κ. Τσουμή και για την θεραπεία που χρειάστηκα να κάνω. Είμαι 25 χρονών, άργησα πολύ να βάλω σιδεράκια και χρειαζόμουν μια αποτελεσματική και γρήορη θεραπεία με εγγυημένο το αποτέλεσμα. Είχα μεγάλο πρόβλημα και στα πάνω και στα κάτω δόντια και έτσι έβαλα μεταλικά σιδεράκια. Η θεραπεία δειήρκησε μόνο 13 μήνες και δεν ειχα καθόλου ενοχλήσεις. Προσωπικά με τον επαγγελματισμό του κύριου Τσουμή και της βοηθού του σταμάτησα να φοβάμαι τους οδοντιάτρους και με μεγάλη ευχαρίστηση πήγαινα σε όλες τις επισκέψεις. Μου εξηγούσε τα πάντα και με προετοίμαζε για τυχόν ενοχλήσεις που ποτέ δεν υπήρχαν. Πάντα ευχάριστος, ο κύριος Τσουμής και η βοηθός του ήταν πάντα διαθέσιμοι για οτιδήποτε χρειαστώ. Ο χώρος του οδοντιατρίου είναι καλαίσθητος, πάντα καθαρός και περιποιημένος. Συνηστώ τον κ. Τσουμή ανεπιφύλακτα!!!

Υποβολή νέου σχολίου

16-20 Από 43