Ορθοδοντικός Κωνσταντίνος Τσουμής

Αγγελάκη 39
546 21 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο 2310 284.983
Κινητό τηλέφωνο 6974 96.23.80

%63%74%73%6F%75%6D%69%73%40%79%61%68%6F%6F%2E%63%6F%6D

Στην αρχή

Σχόλια Ασθενών


Παρακάτω μπορείτε να προσθέσετε σχόλια (θετικά και αρνητικά) από την ορθοδοντική θεραπεία στο ιατρείο του κ. Κωνσταντίνου Τσουμή.

Θα βοηθούσε νέους ασθενείς η περιγραφή της ορθοδοντικής εμπειρίας σας. Εξωστοματικό, σιδεράκια μεταλλικά, διάφανα, γλωσσικά, διάρκεια θεραπείας, ενόχληση, νάρθηκες, ιατρείο, είναι θέματα που ζητούν σχολιασμό.


21-25 Από 43

Υποβολή νέου σχολίου

Βασιλική Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 9.10.2017 14:49

Ονομάζομαι Βασιλική είμαι σήμερα 12,5 ετών και μπορώ να σας βεβαιώσω πως έχω ολόισια κι υγιή δόντια.
Το 2016 τον Φεβρουάριο κι αφού η οδοντίατρος των γονιών μου μας σύστησε τον κ. Τσουμή ξεκίνησα την προσπάθεια να διορθώσω τα πολύ στραβά δόντια μου.
Σήμερα σχεδόν 1,5 χρόνο μετά έχω ολοκληρώσει την θεραπεία μου αφού φόρεσα πρώτα εξοστοματικό για ένα διάστημα στη συνέχεια έβαλα τα πάνω σιδεράκια και λίγο καιρό αργότερα τα κάτω.
Όλοι μου οι φόβοι αποδείχτηκαν λάθος ο γιατρός ήταν πάντα πολύ καλός μαζί μου όπως κι η βοηθός του με άφηναν ακόμη και να επιλέγω το χρώμα από τα λαστιχάκια που φορούσα στα δόντια μου και δεν με άφησαν ποτέ να πονέσω.
Τώρα φορώ ένα μασελάκι κάποιες ώρες της ημέρας για να κρατήσει τα δόντια μου ίσια και πηγαίνω στον γιατρό για να με δει αν όλα είναι καλά.
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα κε. Τσουμή .

Μάκης έγραψε την 22.9.2017 13:57

Άριστος επαγγελματισμός και άψογο αποτέλεσμα. Ξεκίνησα την θεραπεία πριν από 2 περίπου χρόνια σε άνω και κάτω γνάθο και η εμπειρία μου ήταν καταπληκτική. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Πέτρος Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 21.9.2017 23:20

Ήταν μια διαδικασία που σε πολλούς φαίνεται πολύ δύσκολη , αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά μια συνήθεια. Ο πόνος είναι λίγος και περιορίζεται στις μέρες όπου κανεις αλλαγές στα δόντια σου , δηλαδή όταν σου σφίγγει τα σιδεράκια , όταν βάζεις λαστιχακια κτλ. Εγώ προσωπικά όταν είχα τα σιδερακια έδινα πανελλαδικές εξετάσεις και ποτε δεν μου δημιουργήθηκε θέμα στο προγραμμα , πάντα βρίσκαμε μια λύση που να βολεύει και τις δυο πλευρές , χωρίς να καθυστερεί η θεραπεία. Όταν έφτασε στο τέλος η όλη διαδικασία το αποτέλεσμα δικαίωσε όλο το χρόνο , όλα καλύτερα από ότι θα το περιμένετε . Μην διαστάσετε να βάλετε σιδερακια οτιδήποτε και αν σκέφτεσαι.

Χρύσα Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 7.9.2017 20:37

Πριν 1 μιση χρονο ανακάλυψα ότι δεν έχω αλλάξει όλα μου τα δόντια, τα σημαντικότερα απο αυτά που είναι οι κυνόδοντες οι οποίοι ήταν έγκλειστοι και δεν μπορούσανε να εμφανιστούνε δίχως ορθοδοντική θεραπεία. Η ηλικία μου 22 χρονών και Ναι συμβαίνει σε πολλούς αυτό το περιστατικό. Έτσι λοιπόν, ψάχνοντας μέσω ενός γνωστού μου συστήσανε τον κ. ΤΣΟΥΜΗ. Ήταν η καλύτερη επιλογή ορθοδοντικού, υπομονετικός, αισιόδοξος, ευχάρηστος και πάρα πολύ καλός στην δουλεία που κάνει..Όλα πήγανε όπως ακριβώς μου τα είπε παρόλο μικρές δυσκολίες που προέκυψαν ( όπως να μην εμφανίζεται ο ένας από τους δύο και να χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη υπομονη κ απο εμένα κ απο τον γιατρό). Τέλος καλό όλα καλά. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο, αλλαγή στο πρόσωπο μου με ένα τέλειο χαμόγελο χάρης τον κ. Τσούμη. Τον ευχαριστώ θερμά! Προσιτές τιμές με καταπληκτική γραμματειακή υποστήριξη.

Μαρία Καταχιώτη Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 12.7.2017 17:25

Πριν από δυο χρόνια αποφάσισα να δω ορθοδοντικό. Όχι όμως οποιονδήποτε αλλά τον ορθοδοντικό της μητέρας μου, τον κ. Κώστα Τσουμή. Σήμερα επιτεύχθηκε ο στόχος και το αποτέλεσμα είναι τέλειο! Έχω το ωραιότερο χαμόγελο στον πλανήτη! Τόσο όμορφο μου ζήλεψε και η αδελφή μου και ακολούθησε. Ο κ. Τσουμής είναι εξαιρετικά ευγενής, επαγγελματίας, έμπειρος και αποτελεσματικός. Με εξαιρετική γραμματειακή υποστήριξη.

Τον ευχαριστώ θερμά και εύχομαι το χαμόγελο της αδελφής μου να είναι το δεύτερο ωραιότερο στον πλανήτη, μετά το δικό μου.

Κύριε Τσουμή εξαιρετική δουλειά, ευχαριστούμε θερμά!!!

Υποβολή νέου σχολίου

21-25 Από 43