Ορθοδοντικός Κωνσταντίνος Τσουμής

Αγγελάκη 39
546 21 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο 2310 284.983
Κινητό τηλέφωνο 6974 96.23.80

%63%74%73%6F%75%6D%69%73%40%79%61%68%6F%6F%2E%63%6F%6D

Στην αρχή

Σχόλια Ασθενών


Παρακάτω μπορείτε να προσθέσετε σχόλια (θετικά και αρνητικά) από την ορθοδοντική θεραπεία στο ιατρείο του κ. Κωνσταντίνου Τσουμή.

Θα βοηθούσε νέους ασθενείς η περιγραφή της ορθοδοντικής εμπειρίας σας. Εξωστοματικό, σιδεράκια μεταλλικά, διάφανα, γλωσσικά, διάρκεια θεραπείας, ενόχληση, νάρθηκες, ιατρείο, είναι θέματα που ζητούν σχολιασμό.


26-30 Από 35

Υποβολή νέου σχολίου

Kωνσταντίνος Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 31.3.2017 01:07

Η ορθοδοντική θεραπεία μου κράτησε 1 χρόνο και λίγους μήνες και το κύριο πρόβλημα μου πιστεύω ήταν τα δύο μπροστινά κεντρικά στραβά δόντια. Η επιλογή του κ. Τσουμή έγινε μετά από τα καλά λόγια που είχα ακούσει για αυτόν και επειδή πιο πριν από εμένα ήταν ασθενής ο αδερφός μου, με καταπληκτικά αποτελέσματα. Η μικρή διάρκεια της θεραπείας ήταν ένα θετικά απρόσμενο γεγονός καθώς τα αποτελέσματα ήταν τέλεια και τα επιθυμητά. Φορούσα διάφανα σιδεράκια και έτσι πολλοί από τους γνωστούς μου δεν το κατάλαβαν εκ πρώτης όψεως ότι τα φορούσα. Πόνος κανένας, μόνο λίγη πίεση μετά από κάθε νέα ρύθμιση, πράγμα τελείως φυσιολογικό. Πλέον η θεραπεία μου έχει τελειώσει. Φοράω μασελάκι κατά την διάρκεια του ύπνου ώστε να μην μου φύγει αυτό το υπέροχο χαμόγελο! Ευχάριστο περιβάλλον και καθαρό πάνω από όλα ιατρείο. Άνθρωποι φιλικοί που μπορείς να ανταλλάξεις και μια κουβέντα παραπάνω από την καθημερινότητα σου. Θα σας τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα! :)

athanasios chatzisavvidis Από thessaloniki έγραψε την 22.2.2017 13:10

10 years ago I decided to start orthodontic treatment in my 22.Treatment results I can say that was surprisingly not only the aesthetic piece that is guaranteed due to the work of Dr. Tsoumis, but also he explained to me everything about the duration and the mode of treatment.
Before starting treatment I had doubts about the difficulties in everyday life and functionality, but after the end of treatment really worth.Should dare at any age and can trust Dr. Tsoumis. Also to mention Argiro which is the assistant of Dr.Tsoumis and she is always willing and helpful.
A beautiful smile can offer you many things!!!Do it.

Θεοδώρα έγραψε την 19.2.2017 14:26

Στα 16 μου αποφάσισα να διορθώσω το πρόβλημα που είχα στα δόντια μου καθώς οι κυνόδοντες μου είχαν μετακινηθεί πολύ πιο πάνω από την κανονική τους θέση.Αφού έκανα μια συζήτηση με τον κ.Τσουμη για το πρόβλημα και την θεραπεία,η οποία κράτησε απο τον Μάρτιο του 16΄ μέχρι τον Φεβρουάριο του 17',,ξεκινήσαμε διάφορες μεθόδους ώστε να αποφύγουμε τις εξαγωγές των δοντιών. Η πάνω γνάθος μου δεν είχε αρκετό χώρο και γι αυτό τοποθετήσαμε στον ουρανίσκο μου ένα μηχανισμό τον οποίο άνοιγα και έκλεινα κάθε πρωί και βράδυ.Παρόλα αυτά ο χώρος που δημιουργήθηκε δεν ήταν αρκετός γι αυτό αναγκάστηκα να κάνω τις εξαγωγές,οι οποίες όλως παραδόξως δεν με πόνεσαν καθόλου.
Ύστερα έβαλα τα σιδεράκια.Ευτυχώς ήταν αρκετά κομψα και διακριτικά οπότε δεν μου δημιούργησαν κάποιο κόμπλεξ όπως στα περισσότερα παιδια της ηλικίας μου.Από τον δευτερο μήνα είδα μεγάλη αλλαγή και στο στόμα μου και στο χαμόγελο μου.Τα έβαλα τον Ιούνιο του 2016 και ήδη τον Φεβρουάριο του 17 η θεραπεία είχε ολοκληρωθεί.
Σήμερα φοράω ενα μασελάκι ώστε να διατηρηθούν τα δόντια μοτ στην θεση τους και έχω τακτικά ραντεβού με τον γιατρό για να με ελέγχει.

Νικος Στυλιανιδης Από θεσσαλονικη έγραψε την 5.2.2017 13:15

Στα 35 μου χρονια αποφασισα να διορθωσω το προβλημα που ειχα με τα δοντια μου.Αρχικα,το αγχος μου ηταν αν η θεραπεια με τα σιδερακια,θα με επηρεαζε αισθητικα και λειτουργικα στην καθημερινοτητα μου.Ο κ.Τσουμης, με διαβεβαιωσε οτι τα βηματα θα ειναι σταδιακα και η θεραπεια ανωδυνη.Ενα χρονο μετα και λιγο πριν τελειωσει η θεραπεια, μπορω να επιβεβαιωσω οτι οσα μου ανεφερε ο κ.Τσουμης ηταν η πραγματικοτητα!Δεν υπεστησα καμια ταλαιπωρια κατα τη διαρκεια της θεραπειας καθως ηταν ανωδυνη! Αισθητικα, το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο και χαιρομαι που εμπιστευτηκα τον κ.Τσουμη!

Βάγια Μουρατίδου Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 27.1.2017 15:44

Το πρόβλημα που είχα εγώ ήταν πως τα 2 μπροστινά πάνω δόντια μου ήταν στραβά. Η θεραπεία μου ξεκίνησε με εξωστοματικό πέρυσι το Σεπτέμβριο. Λίγο πιο μετά έβαλα πάνω σιδεράκια και περίπου ένα μήνα μετά και κάτω. Στην αρχή με πονούσαν πολύ και το εξωστοματικό και τα σιδεράκια όμως μετά από λίγο καιρό πόνος σταμάτησε. Κυρίως τους τελευταίους μήνες φορούσα και λαστιχάκια.
Πάντως πιστεύω πω άξιζε τον κόπο. Επίσης θέλω να πω ότι η θεραπεία μου ήταν πολύ σύντομη και σε έναμιση χρόνο είχα ξεμπερδέψει.

Υποβολή νέου σχολίου

26-30 Από 35