Ορθοδοντικός Κωνσταντίνος Τσουμής

Αγγελάκη 39
546 21 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο 2310 284.983
Κινητό τηλέφωνο 6974 96.23.80

%63%74%73%6F%75%6D%69%73%40%79%61%68%6F%6F%2E%63%6F%6D

Στην αρχή

Σχόλια Ασθενών


Παρακάτω μπορείτε να προσθέσετε σχόλια (θετικά και αρνητικά) από την ορθοδοντική θεραπεία στο ιατρείο του κ. Κωνσταντίνου Τσουμή.

Θα βοηθούσε νέους ασθενείς η περιγραφή της ορθοδοντικής εμπειρίας σας. Εξωστοματικό, σιδεράκια μεταλλικά, διάφανα, γλωσσικά, διάρκεια θεραπείας, ενόχληση, νάρθηκες, ιατρείο, είναι θέματα που ζητούν σχολιασμό.


36-40 Από 48

Υποβολή νέου σχολίου

Νικολαιδου Κ. έγραψε την 4.5.2017 16:53

Ένα χρόνο πριν αποφάσισα να βάλω σιδεράκια. Η θεραπεία μου άρχισε τοποθετώντας στην άνω γνάθο ένα μασελακι το οποίο μετά από λίγο χρονικό διάστημα αφαιρέθηκε. Η θεραπεία με τα σιδεράκια δεν ήταν χρονοβόρα και κυρίως επίπονη .Τώρα ένα χρόνο μετά τα δόντια μου είναι στην κατάλληλη θέση και ποιο όμορφα από ποτέ. Συγχαρητήρια στον γιατρό κ. Τσουμη ο οποίος εργάζεται με αγάπη και μεράκι σε κάθε περιστατικό

Μαριάννα Παπριακα Από Χαλκιδική έγραψε την 18.4.2017 18:33

Πέρσυ τέτοιον καιρο πήρα την απόφαση να βάλω σιδεράκια στην αρχή μου φαινόταν κάπως αλλά όσο περνούσε ο καιρός έβλεπα το αποτέλεσμα ενθουσιάστηκα τώρα έναν χρόνο μετά βλέπω το στόμα μου κ δεν το γνωριζω ο κ Τσουμης έκανε καταπληκτική δουλειά κ τον ΕυχαριστώΜιχαήλ Μανώλης Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 7.4.2017 01:34

Η θεραπεία μου ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 16 είμαι 26 ετών κ κατά την δικιά μου άποψη πιστεύω πως αντιμετώπιζα ένα σοβαρό ορθοδοντικο πρόβλημα ,που με την δουλειά που κάνω κ την ηλικία που έχω λόγο ότι είμαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο ήθελα να έχω γρήγορο κ σωστό αποτέλεσμα ! Το οποίο με την σωστή κ Γρηγόρη θεραπεία το γιατρού Κυρίου Τσουμη σήμερα ένα χρόνο μετά το έχω !!!😁😁😁ξεκινήσαμε με πόνο γιατί χρειάστηκε να αφαιρέσουμε ένα δόντι λόγο ότι δεν υπήρχε ο κατάλληλος χώρος στην Άνω γναθω. Κάναμε στην αρχή μια μικρή τοποθέτηση από λίγα σιδεράκια για να κλείσουμε το κενό που δημιουργήθηκε από την αφαίρεση κ στην συνέχεια με την τοποθέτηση όλου του συστήματος και ειδικών ελαστικών συνδέσμων επάνω στα σιδεράκια με την πίεση που ασκούσαν κ την συχνή παρακολούθηση κ επίσκεψη στον γιατρό έχω σήμερα αυτό το τέλειο χαμόγελο!!! Επίσης θέλω να αναφερθώ κ σε ένα λεπτό θέμα προς όλους που είναι κ το οικονομικό πως με συζήτηση θα βρείτε πολύ κατανοητές τιμές όσο αναφορά την θεραπεία σας που με το αποτέλεσμα που θα έχετε στο τέλος θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι !!!

Kωνσταντίνος Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 31.3.2017 01:07

Η ορθοδοντική θεραπεία μου κράτησε 1 χρόνο και λίγους μήνες και το κύριο πρόβλημα μου πιστεύω ήταν τα δύο μπροστινά κεντρικά στραβά δόντια. Η επιλογή του κ. Τσουμή έγινε μετά από τα καλά λόγια που είχα ακούσει για αυτόν και επειδή πιο πριν από εμένα ήταν ασθενής ο αδερφός μου, με καταπληκτικά αποτελέσματα. Η μικρή διάρκεια της θεραπείας ήταν ένα θετικά απρόσμενο γεγονός καθώς τα αποτελέσματα ήταν τέλεια και τα επιθυμητά. Φορούσα διάφανα σιδεράκια και έτσι πολλοί από τους γνωστούς μου δεν το κατάλαβαν εκ πρώτης όψεως ότι τα φορούσα. Πόνος κανένας, μόνο λίγη πίεση μετά από κάθε νέα ρύθμιση, πράγμα τελείως φυσιολογικό. Πλέον η θεραπεία μου έχει τελειώσει. Φοράω μασελάκι κατά την διάρκεια του ύπνου ώστε να μην μου φύγει αυτό το υπέροχο χαμόγελο! Ευχάριστο περιβάλλον και καθαρό πάνω από όλα ιατρείο. Άνθρωποι φιλικοί που μπορείς να ανταλλάξεις και μια κουβέντα παραπάνω από την καθημερινότητα σου. Θα σας τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα! :)

athanasios chatzisavvidis Από thessaloniki έγραψε την 22.2.2017 13:10

10 years ago I decided to start orthodontic treatment in my 22.Treatment results I can say that was surprisingly not only the aesthetic piece that is guaranteed due to the work of Dr. Tsoumis, but also he explained to me everything about the duration and the mode of treatment.
Before starting treatment I had doubts about the difficulties in everyday life and functionality, but after the end of treatment really worth.Should dare at any age and can trust Dr. Tsoumis. Also to mention Argiro which is the assistant of Dr.Tsoumis and she is always willing and helpful.
A beautiful smile can offer you many things!!!Do it.

Υποβολή νέου σχολίου

36-40 Από 48