Ορθοδοντικός Κωνσταντίνος Τσουμής

Αγγελάκη 39
546 21 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο 2310 284.983
Κινητό τηλέφωνο 6974 96.23.80

%63%74%73%6F%75%6D%69%73%40%79%61%68%6F%6F%2E%63%6F%6D

Στην αρχή

Σχόλια Ασθενών


Παρακάτω μπορείτε να προσθέσετε σχόλια (θετικά και αρνητικά) από την ορθοδοντική θεραπεία στο ιατρείο του κ. Κωνσταντίνου Τσουμή.

Θα βοηθούσε νέους ασθενείς η περιγραφή της ορθοδοντικής εμπειρίας σας. Εξωστοματικό, σιδεράκια μεταλλικά, διάφανα, γλωσσικά, διάρκεια θεραπείας, ενόχληση, νάρθηκες, ιατρείο, είναι θέματα που ζητούν σχολιασμό.


36-40 Από 41

Υποβολή νέου σχολίου

Βάγια Μουρατίδου Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 27.1.2017 15:44

Το πρόβλημα που είχα εγώ ήταν πως τα 2 μπροστινά πάνω δόντια μου ήταν στραβά. Η θεραπεία μου ξεκίνησε με εξωστοματικό πέρυσι το Σεπτέμβριο. Λίγο πιο μετά έβαλα πάνω σιδεράκια και περίπου ένα μήνα μετά και κάτω. Στην αρχή με πονούσαν πολύ και το εξωστοματικό και τα σιδεράκια όμως μετά από λίγο καιρό πόνος σταμάτησε. Κυρίως τους τελευταίους μήνες φορούσα και λαστιχάκια.
Πάντως πιστεύω πω άξιζε τον κόπο. Επίσης θέλω να πω ότι η θεραπεία μου ήταν πολύ σύντομη και σε έναμιση χρόνο είχα ξεμπερδέψει.

Κωνσταντινος Από Θεσσαλονικη έγραψε την 25.1.2017 18:58

Έχω τελειώσει την θεραπεία μου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να βάλω εξωστοματικο αλλά εκανα 2 εξαγωγές! Ταλαιπώρια δεν θα το ελεγα ότι ειναι απλά τα σιδεράκια θελουν λιγο υπομονη μιας και το αποτελεσμα αξίζει. Από πόνο και τα σχετικα δεν υπάρχει κάτι το μη υποφερτό.

ΥΓ: Εχει πλάκια οταν μιλαω με το μασελακι

Ποθητού Λίλα έγραψε την 23.1.2017 20:14

Τον Μάρτιο που μας πέρασε φόρεσα σιδερακια. Η διαδικασία όσο κι αν με τρόμαζε, τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν τελείως απλή και γρήγορη. Καθ' όλη την διάρκεια λοιπόν δεν αισθάνθηκα πόνο και υπήρξα ιδιαιτέρα χαρούμενη και ικανοποιημένη. Έχω ήδη βγάλει τα κάτω σιδεράκια και είμαι υπερβολικά ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Σε λιγοτερο από εναν μήνα βγάζω και τα πάνω! Ανυπομονώ πως και πως! Συγχαρητήρια κύριε Τσουμη. Εξαιρετική δουλειά!

Παναγιώτης Από Θεσσαλονική έγραψε την 22.1.2017 21:40

Θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου καθώς να ανεφέρω την εμπειρία μου σε όλη αυτήν την διαδικασία που πραγματοποιήσαμε με τον κο. Τσουμή.

Να αναφέρω πως είχα πρόβλημα με την πάνω γνάθο μου, η οποία ήταν πολύ έξω!

Αρχικά, ήταν σχεδόν απαραίτητο το να βγάλω δύο δόντια για να μπορούν να φύγω τα δόντια πίσω. Στην συνέχεια, φόρεσα λαστιχάκια τα οποία με πονούσαν τα δόντια στην αρχή, αλλά στη πορεία συνηθίζεται. Και τέλος, αφού έχω τελειώσει την περισσότερη δουλεία με τον κο. Τσουμή, φοράω ένα συγκεκριμένο μασελάκι κάθε βράδυ για την επιτυχία της ολοκλήρωσης όλης αυτής της διαδικασίας.

Αρνητικά δεν θυμάμαι να υπήρχαν ποτέ σε όλη αυτήν την εμπειρία.

Μαρία Καραΐσκου Από Θεσσαλονίκη έγραψε την 19.1.2017 22:42

Αυτή την εβδομάδα μετά από δυόμιση χρόνια έβγαλα τα σιδεράκια.
Νιώθω πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη αλλά ταυτόχρονα απίστευτα τυχερή που σας προτιμήσαμε και σας εμπιστευτήκαμε. Νομίζω ότι άξιζε και με το παραπάνω τον κόπο και τον χρόνο που ξόδεψα με τα σιδεράκια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την φροντίδα,για το ενδιαφέρον και πάνω από όλα για την τέλεια δουλειά που κάνατε.

Υποβολή νέου σχολίου

36-40 Από 41